Oplossing

Zoveel mensen, Zoveel wensen

Geen opdrachtgever is gelijk en hedendaagse klanten zijn goed voorbereid. Daarbij weten ze vaak al precies wat zij willen.

Mede daarom luistert Necto Systems en haar Partners, goed naar het wensenpakket van de opdrachtgevers.

Met de kennis die wij daarmee opdoen, gaan wij goed voorbereid te werk en kunnen wij samen met onze technische partners nagenoeg elk project succesvol invullen .

Onderstaand een opsomming van de oplossingen waarbij wij u graag van dienst zijn:

Home Automation

Met de merken uit ons programma zijn we in staat om iedere woning en/of bedrijfspand te automatiseren. Van een eenvoudige woning tot aan het grootste industriƫle bedrijfspand, het is voor ons geen probleem. De behoefte voor verregaande gebouwautomatisering is nimmer zo groot geweest als hedendaagse tijd. Uw gebouw volledig in de hand, zo simpel kan het zijn!

Audio oplossingen

Necto Systems levert een groot pakket aan Audio oplossingen voor de "verfijnde" muziekliefhebber. Van klank verbeterende back-boxen voor uw inbouw speakers tot krachtige versterkers en speaker systemen voor binnen en buiten.

Verlichting

De juiste keuze voor functionele en sfeer bepalende verlichting is essentieel voor iedere woning en/of bedrijfspand. Samen met onze partners bieden wij niet alleen een uitgebreid pakket aan verlichtingsarmaturen maar kunnen wij u ook uitgebreid adviseren d.m.v. Dialux berekeningen en/of uiterst realistische 3D tekeningen

Noodverlichting

Met een uitgebreid pakket aan nood- en vluchtweg armaturen i.c.m. batterijen en accessoires, bieden wij voor elk TL armatuur een LED alternatief. Onze ondersteunende software, helpt u bij een planmatige uitvoering van budgetteren en onderhoud.