About

Uw full service
leverancier voor:

Audio/Video, Verlichting & Building Automation

Met een assortiment van 9 fabricaten, welke exclusief in Nederland en/of de gehele Benelux door ons worden vertegenwoordigd, is Necto Systems uw totaal leverancier voor al uw residentiële en utiliteits projecten.

Met behulp van onze zeer innovatieve producenten, biedt u uw klanten altijd de actueelste technieken op gebied van Audio, Video, Verlichting en Gebouwautomatisering.

De producenten die zich aan het Necto label hebben verbonden, zijn allemaal uitsluitend A+ fabricaten in hun gebied! Voorzien van vele design en kwaliteit award’s, staan zij niet alleen garant voor opvallende designs, maar kunt u ook rekenen op een buitengewoon betrouwbaar en professioneel service apparaat, voor nu en in de toekomst

U bent dan ook van harte welkom in de wereld van Necto Systems!


Een showroom die alle speciale wensen voor u invult.

De demoruimte van Necto Systems in Almere is voorzien van producten, van alle door ons gevoerde producenten en werken in een volledige synergie met elkaar samen als één geheel!

Niet alleen tonen wij u hier KNX oplossingen met of zonder KNX-RF maar ook o.a. het intuïtieve t3OS systeem van Trivum en/of het zeer geavanceerde Total control 2.0 systeem van het Amerikaanse URC.

Daarnaast kunt u zich hier komen verwonderen over de bijzonder goede geluidskwaliteit, welke de instucbare purSonic soundboards teweeg brengen in onze demowand.

Maak dan ook vandaag nog een afspraak voor een uitgebreide demo en laat u verrassen!

Het assortiment van Necto Systems omvat vele merken waarbij software wordt gebruikt voor de inbedrijfstellingen.

Natuurlijk zijn alle KNX materialen te programmeren d.m.v. de bekende ETS software, echter bieden onze individuele overige merken daarbuiten vaak nog aanvullende software aan voor hun eigen producten.

Regelmatig geven wij dan ook in onze demoruimte opleidingen die uw kennis niveau niet alleen zullen verrijken, maar u ook een ongekende inzage geeft in de mogelijkheden en oplossingen van onze producten.

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden en trainingsdata!

Software Solutions

Opleidingen en trainingen
Individueel en klassikaal
Voor beginners en gevorderden