Audio

Audio
oplossingen

Krachtige audio met een oogstrelend design!

Niets zo persoonlijk als geluid!

Geluid is een emotie/beleving die door één ieder individueel bepaald wordt als prettig dan wel niet prettig.

Mede hierom adviseren wij bij Necto Systems altijd, dat geluid persoonlijk en live ervaren dient te worden en dat je niet, d.m.v. er enkel over te praten, kan bepalen of iets goed of slecht is!

Een gespecialiseerde audiodealer beschikt dan ook vaak over een luistercentrum, waar men kan komen luisteren naar de verschillende speakers en hun audio opstellingen.

Helaas kan niet iedereen een dergelijke ruimte bewerkstelligen omdat men daar gewoonweg niet altijd de ruimte voor heeft.

Voor onze partners en hun klanten, stellen wij dan ook graag ons eigen democentrum ter beschikking.

Bent u dus niet in de gelegenheid om uw klanten de kwaliteit van onze geluidsproducten te laten ervaren in eigen huis, bent u altijd welkom in ons democentrum in Almere, waar wij de nodige opstellingen hebben gecreëerd.

Neem vandaag contact met ons op voor een demo en neem gerust uw geïnteresseerde klant met u mee!

In of uit het zicht? 


Maar altijd met een formidabel geluidsniveau! 

Dat is de belofte die wij u doen als u de keuze maakt voor 1 van onze exclusieve audio merken. Technologie ontwikkeld in o.a. de fabrieken van purSonic maken dat uw speakers onzichtbaar kunnen worden weggewerkt in, of achter een betonnen muur. 

Terwijl de high-end range speakers van het Amerikaanse URC juist gezien mogen worden! Eveneens uniek door een slim inbouw systeem waardoor installatie binnen enkele seconden een feit is.