Merken

Laat je verrassen
door ons
merkenaanbod

Samen met onze, inmiddels negen producenten, bieden wij de installateurs en system integrators, een meer dan volledige oplossing voor elk type klant en/of project.

Gebouwautomatisering voor Utiliteit c.q. standaard woningen t/m luxe villa's, MultiRoom-audio voor de verwende muziekliefhebber en/of oogstrelende verlichtingsoplossingen. We hebben het allemaal in eigen huis !

Bekijk alle merken in onderstaand overzicht

De luidspreker Backboxen van B-System zijn onmisbaar voor het beschermen en het verbeteren c.q. isoleren van het geproduceerde geluid. Daarnaast wordt de klankkleur sterk verbeterd van elke inbouw luidspreker van nagenoeg alle bestaande fabrikanten. Laat u opdrachtgever verbazen door het verschil te laten horen.

Het Duitse MDT heeft zich in laatste jaren ontwikkeld tot één van de grootste leveranciers van KNX producten. Het productgamma behelst voor alle mogelijke technische disciplines o.a, kastcomponenten en bedien eenheden van zeer hoge kwaliteit. De garantie van maar liefst 3 jaar is hierbij standaard voor alle producten. MDT bied met deze zeer competitieve producten dan ook, een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding aan voor elke installateur!

Visualisatie en intercom producten volgens Italiaans Design. De hoogwaardige producten van Divus zijn overladen met diverse internationale awards voor toegepast design en techniek.

Op gebied van geavanceerde en intuïtieve audio oplossingen voor een gebouw en/of woning, is trivum ongeëvenaard. Van de krachtige "standalone" streaming muziekspelers tot de uitgebreide t3OS MultiRoom oplossingen i.c.m. bijvoorbeeld de fraaie inbouw luidsprekers, trivum heeft het allemaal!

Bedien elementen, inbouw ramen en beweging sensoren met een oogstrelend design. Een uniek palet van toegepaste natuurlijke materialen zoals Brons, Marmer, Hout en vele andere! Uniek Belgisch design met een hoofdletter "D"

Bedien gemak en automatisering voor alle voorkomende technische disciplines in een woning en/of utiliteit omgeving. Met een productpakket zoals o.a. basisstations, Audio componenten, afstandsbedieningen en touchpanels worden, Audio/Video, verlichting, deurintercom en nog veel meer disciplines, vanuit een grote diversiteit van producten van verschillende fabrikanten, samengevoegd tot één synergetisch systeem en bedienbaar gemaakt. De producten zijn geschikt voor ieder type woning en/of ruimte, waarbij het niet perse nodig is om grote wijzigingen aan te brengen aan de bestaande infra.

De "onzichtbare luidsprekers" van purSonic, baren niet alleen opzien door de eenvoudige verwerking achter vrijwel ieder plafond, wand of zelfs vloer, maar verbazen tevens iedere verwende muziek liefhebber met een onverwachte geluidskwaliteit. De heldere weergave van diverse muzieksoorten, worden door het materiaal van de afwerking zoals o.a. hout, beton en gips, versterkt en dragen bij tot een intense muziek ervaring.

LLumi levert een betaalbaar design verlichtingspakket, voor creatieve toepassingen in iedere woning en/of kantoor omgeving. Het pakket bevat o.a. een prachtig trimless “in wall" systeem en een stijlvol "rail" programma.

Voor specifieke situaties waar een KNX-bus niet eenvoudig is toe te passen bied Hugo Müller een uitgebreid pakket aan KNX-RF+ oplossingen. Daarnaast bied Hugo Müller ook een uitgebreid portfolio aan van speciale klimaatcontrollers, voor gebruik op de bedrade KNX bus.