Afsluitng van een bijzonder jaar

18December 2020

Geachte relatie,

Nog heel even en dan sluiten we 2020 af en maken wij ons op voor de aankomende feestdagen en de overgang naar 2021.

Kijkend naar het afgelopen jaar hebben wij, ondanks de effecten van het corona virus, alsnog vele van u mogen voorzien van onze expertise, producten en diensten.

Daarnaast vierden wij ook nog eens afgelopen November ons 5 jarig jubileum, wat we uiteraard uitgebreid hadden willen vieren met onze partners maar helaas werd geblokkeerd door de opgelegde beperkingen.

Desondanks kijken wij terug op een bijzonder bewogen en succesvol jaar, waarin wij onze inzet mede door u konden continueren, ondanks alle geldende beperkingen.

Langs deze weg willen wij dan ook iedereen bedanken voor het vertrouwen in onze onderneming en de bijzonder prettige samenwerking.

Wij spreken de hoop uit, dat wij u in het nieuwe jaar weer met hetzelfde enthousiasme mogen ontvangen en ten dienste te mogen zijn, zoals wij dat dit jaar ook hebben mogen doen.

Necto Systems zal zijn deuren sluiten op 24 december en zijn u vanaf maandag 4 januari weer graag weer van dienst.

Onze fabrikanten zullen m.i.v. deze week, de laatste bestellingen uitleveren voor dit jaar. hou hier dus rekening mee t.a.v. uw lopende projecten.

Namens het gehele Necto Systems team, Fabrikanten en onze Partners, wensen wij u en uw familie bijzondere fijne feestdagen toe en een gezond 2021.